Като гледам тая жена (лидерът на БСП Корнелия Нинова - б.р.)

...
Като гледам тая жена (лидерът на БСП Корнелия Нинова - б.р.)
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Накрая в БСП ще останем само двамата с Нинова - тя от инат, аз по убеждение

Като виждам тая жена (лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова - б.р.) по какъв начин го е подкарала, най-после ще останем единствено аз и тя - тя от дебелоглав, аз по разбиране. Това съобщи пред bTV Кирил Добрев от Българска социалистическа партия.

В края на предходната година той само че съдът разгласи отстраняването му за нелегално и го възвърне като член на партията.

Според него и проф., и акад. са извънредно ерудирани персони и би трябвало да се гордеем, че са претенденти за министър председатели. Проблемът по негови думи обаче е, че най-после вземат решение партиите.
 Съдебна защита тормози Нинова по проблема с Кирил Добрев Обновена
Съдебна защита тормози Нинова по проблема с Кирил Добрев

Имало е доста опити за партиен прелом и този няма да успее, уточни Нинова

Политиците, които са в Народното събрание, би трябвало да намерят път един към различен, в случай че желаят да бъде позволена политическата рецесия, в противоположен случай още веднъж отиваме на избори, предизвести Добрев.

На смешка социалистът очерта като вероятен постоянен кабинет с третия мандат, в случай че бъде връчен на Стефан Янев, в който Корнелия Нинова е вицепремиер.

" На Българска социалистическа партия ѝ е нужна гражданска война, в случай че желаеме да я върнем още веднъж в играта. Ако не, оставаме в европейската история като следващата някогашна комунистическа партия, която е изчезнала ", заключи той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР